Másodlagos menü

Rendszerfelügyelet

Rendszergazdai Szolgáltatás

Rendszer-felügyeleti szolgáltatás:

 

Miért éri meg rendszergazda helyett a rendszer-felügyeleti szolgáltatás?

Biztonság, adatvédelem

A felhasználók nagy többsége csak akkor fordul számítástechnikai szakemberhez, amikor már nem lehet, vagy nagyon nehezen javítható a számítógép. A rendszeresen elvégzett mentések nagyon sok ideges pillanattól kímélik meg Önt, de ez sem feltétlenül megoldás.

Nem mindegy, hogy egy katasztrófa (pld tűz, betörés) esetén nem az elmúlt 10 év dokumentumai tűnnek el, hanem esetleg csak 1-2 nap.
A víruskeresők, kémprogram keresők frissítése, kellékprogramok karbantartása szintén apróság, de nagyon fontos annak érdekében, hogy zavartalanul tudjuk számítógépünkkel dolgozni. A mi feladatunk az, hogy naprakészen, és a lehető legstabilabb működéshez állítsuk be az Ön gépeit.

Gyors

Bármikor távoli segítséget nyújtunk, akár telefonon, akár interneten keresztül. Munkaidőnk lefedi a legáltalánosabban kihasznált nyitvatartási időket. Sürgős esetben helyszíni munkavégzés 36 órán belül.

Hatékony

Nagyobb informatikai feladatok esetén akár több kolléga is tud dolgozni a problémán, ezzel is segítve a gyors elhárítást.

Megbízható

Ha Ön mégis úgy dönt, hogy saját rendszergazdát alkalmaz, szabadsággal, betegséggel kell számolnia. Ez egy évben ideális esetben is mindenképpen több mint 20 munkanap! Ez idő alatt ki oldja meg az informatikai problémákat? Mi viszont folyamatosan szolgáltatunk!

Költséghatékony

Amennyiben saját rendszergazdát alkalmaz, a bérén kívül egyéb járulékok is terhelik. Viszont, ha velünk szerződést köt, csupán számlánkat kell kifizetnie, és minden pillanatban rendelkezésére állunk. A cég mérete (25 számítógépig) nem teszi szükségessé a saját rendszergazda alkalmazását.

Rugalmas, mert alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez

A szerződés megkötése előtt meghallgatjuk az Ön igényeit és utána egyedileg írjuk a rendszer-felügyeleti szerződést az Ön számára, de ha van egy különleges igénye, természetesen azt is igyekszünk teljesíteni.

Kiknek ajánljuk?

Cégeknek és vállalkozásoknak, ahol fontos a zökkenőmentes számítógépes munkavégzés.

 

Részletesebb tájékoztatásért árajánlatért keressen minket telefonon vagy e-mail-en.

 

Testreszabott elképzelések:
Kapcsolat

 

 

ZED-SYSTEMS 2014